Търсите подходящо стъкло?

Стъкла за техника и камиони

Стъкла за различни видове камиони, селскостопанска техника, пътностроителна техника, електрокари, мотокари, багери, булдозери, фадроми, фургони и друга техника. Можем да изработим разнообразни стъкла по проект - качествено монтирани от Униглас ЕООД.

Стъкла за пътностроителна техника

Униглас ЕООД ще изработи за Вас необходимите стъкла за пътностроителна техника дори такива, които не се намират сред производителите или сервизните центрове.

Стъкла за селскостопанска техника

Ние имаме решение за всякакви ситуации при селскостопанските машини. Ние можем да Ви направим индивидуален проект да видите прототип на стъклото, след което можете да поръчате.

Стъкла за камиони и транспортна техника

Униглас ЕООД разполага с богата гама от стъкла за камиони и друга транспортна техника, които могат да са както европейски, така и не европейски, съпроводени с монтаж.


Стъкла за огромна част от подвижната техника

Специализирани стъкла за разрични видове машини, пътностроителна техника, комбайни, багери, булдозери, фадроми, фургони, тролеи, мотокари и др. Ние можем да намерим качествено решение за стъкло за всички видове движима техника, дори за такива, които не са каталожни.

Ние сме съвкупност от опитен екип, който е воден от инженерните си познания, за да предоставя дори нестандартни решения на клиентите си, които работят за всяка подвижна техника. Независимо дали говорим за електрокари, мотокари, фадроми, булдозери, фургони или комбайни, ние от Униглас ЕООД няма да ВИ оставим на произвола. Ще получите необходимото внимание и възможни решения на Вашия проблем.

Доверете ни се, както го направиха нашите партньори!

Стъкла за мотокари и други подемно-транспортни машини

Стъкла за мотокари и други подемно-транспортни машини

Униглас ЕООД изработва стъкла и остъклява кабини за Вашите мотокари. С нас сте в сигурни ръце, поради огромния опит на екипа, с който разполагаме. Ние сме монтирали не едно или две стъкла за наши клиенти.

Стъкла за багери и други земекопни машини

Стъкла за багери и други земекопни машини

Униглас ЕООД предлага ремонт на всякакви типове стъкла за Вашия багер. Багерът е необходимост за ежеднавната Ви работа, но ненадейно чупите стъкло. Не се притеснявайте - обадете се!


Стъкла за булдозери и други подемни машини

Стъкла за булдозери и други подемни машини

Униглас ЕООД изработва и монтира необходимите обезопасителни стъкла за булдозери, снегорини и други верижни машини, които са част от Вашата работна сила и механизация.

Стъкла за фадроми и други колесни товарачи

Стъкла за фадроми и други колесни товарачи

Униглас ЕООД ще изработи необходимото стъкло за Вашата фадрома и ще направи монтаж, който да Ви спести загубата на работоспособност и време. Необходимо е да ни позвъните!


Стъкла за фургони и друга индустриална техника

Стъкла за фургони и друга индустриална техника

Униглас ЕООД ще изработи необходимото стъкло за остъкляване на Вашия фургон, така че да не пострада нормалния Ви работен процес. Фургон ли - обадете ни се и ние ще се погрижим.

Стъкла за Яхти, кораби и друга плавателна техника

Стъкла за Яхти, кораби и друга плавателна техника

Униглас ЕООД, може да е Вашия доверен партньор при нужда от изработка и монатж на стъкло за яхта, кораб или друг плавателен съд. Ние имаме опита да го направим.

Стъкла за електрокари, тролеи и електромобили

Стъкла за електрокари, тролеи и електромобили

Униглас ЕООД изработва стъкла по задание на клиента и прави монтаж на стъклата за електрокари, тролеи и електромобили на адрес на клиента или в сервизната си база. Необходимо е само да ни потърсите!

Стъкла за комбайни и друга селскостопанска техника

Стъкла за комбайни и друга селскостопанска техника

Униглас ЕООД взима шаблон за изработка на стъкло за Вашата комбайна и извършва необходимото, за да обезпечи ремонта на машината на посоченото от Вас място, така че да не прекъсвате за дълго работа.


Намерете правилното стъкло за вашия автомобил.

Направете запитване за стъкла!