Търсите подходящо стъкло?

Стъкла за булдозери и други подемни машини

Униглас разполага с разнообразни решения за различни видове стъкла за булдозери, както и стъкла за различни видове други подемни машини. Богатият ни опит в изработката на стъкла ни дава самочувствие, че можем да се справим с всяка поставена задача за стъкла за булдозери.
Стъкло за булдозер

Монтаж на стъкло за булдозер

Имате булдозер, който върши ежедневната си работа, но се счупва стъклото и поради екстремното му използване сте принудени да спрете работата си. В такава ситуация е необходимо само да ни потърсите.

Униглас ЕООД може да изработи, монтира и гарантира ремонта на счупено стъкло за Вашия булдозер. В по- голяма част от случаите, които сме ремонтирали, булдозерът се е нуждаел от специфично стъкло. Тогава идваме ние.

Монтаж на стъкло за булдозер на място или в нашата база

Монтаж на стъкло за булдозер на място или в нашата база

Униглас ЕООД ще извърши монтаж на стъклото за Вашия булдозер на място, където продължавате да извършвате работата си. Ние добре разбираме спецификата на тази машина и ще се отзовем.


Акцент върху обслужването и решението

Акцент върху обслужването и решението

Булдозерите, както и снегорини, са важна част от нашето портфолио. Затова полагаме усилия всеки от нашите клиенти да получи необходимото обслужване.


Гаранция на монтажа на стъкло за булдозер

Гаранция на монтажа на стъкло за булдозер

При използване на нашите услуги и след като сме свършили работата по Вашия булдозер, ние ще издадем гаранция за ремонта му. Бъдете сигурни, че ще получите необходимата сигурност.

Намерете правилното стъкло за вашия автомобил.

Направете запитване за стъкла!