Търсите подходящо стъкло?

Стъкла за фадроми и други колесни товарачи

Фадромите, са вид колесен товарач, който се ползва при строително ремонтни дейности, най- вече при пътностроителната промишленост, но също така може да се използват и при строителството като цяло за рачистване на кал и мърсотия от обектите.

Стъкло за фадрома

Монтаж на стъкло за фадрома и колесен товарач

 

Понякога е необходимо да смените спукано или счупено стъкло на фадрома или колесен товарач, без това да прекъсва процеса на работата на машината за дълго.

Униглас ЕООД е Вашият доверен партньор за фадромата или колесния товарач, който използвате. Като част от Вашия партньорски кръг, ние можем да намерим необходимото решение и да го приложим.

Сред опциите е да извършим подмяната на стъклото на адрес, което да не спира работата на машината.

Експерти при стъклата за фадроми

Експерти при стъклата за фадроми

Фадромите и колесните товарачи са наша специализация. Екипът ни е решил много проблеми на хора, които са счупили стъклата си и поради екстремните обстоятелства на работа, не могат да продължат без остъкляването им. Фадромите се нуждаят от инженерно решение за изработка на закаленото стъкло. Нашият екип е специализиран и разполага с необходимите знания за това.


Монтаж на адрес или в базата

Монтаж на адрес или в базата

Можем да монтираме стъкла на фадроми професионално и качествено, както в нашата база, така и на посочен от Вас адрес.


Гаранция на извършения монтаж на стъкло

Гаранция на извършения монтаж на стъкло

Униглас ЕООД освен, че ще направи необходимия монтаж на Вашето стъкло, ние ще предоставим гаранция за извършения монтаж, за да бъдете спокойни в избора си за нас.

Намерете правилното стъкло за вашия автомобил.

Направете запитване за стъкла!