Търсите подходящо стъкло?

Стъкла за мотокари и други подемно-транспортни машини

При нас, Униглас ЕООД, може да откриете необходимата експертност, за да се изработи качествено стъклото за мотокар и да се направи монтажа му. Благодарение на нашия опит и инженерни знания, ние можем да гарантираме монтажа на стъкла за мотокар.

Стъкло за мотокар

Монтаж на стъкла за мотокари

Понякога е много трудно да намерите правилното стъкло за Вашия мотокар или друга подемно-транспортна машина. Ние имаме значителен опит в изграждането на всякакъв вид стъкла за мотокари, подемно-транспортна техника и др. по проект, за да разрешим проблемите на нашите клиенти.

Освен изработка и монтаж на стъклото за мотокар или друга подемна техника, при нас може да направите заявка за изграждане на кабина, която да се остъкли с триплекс, например.

Фокус върху решението за стъкла за мотокари

Фокус върху решението за стъкла за мотокари

Ще изработим и монтираме необходимата кабина и стъкла за мотокар, независимо от това дали са високоповдигачи, влекачи или нископовдигачи. Наш инженер ще даде решение, което да задоволи нуждата на организацията Ви.


Възможност за монтаж в нашата база или на адрес

Възможност за монтаж в нашата база или на адрес

Предимството да изберете нас пред конкуретите ни е големият ни опит в изработването на кабини и остъкляването им за подемно-транспортна техника. При нас може да получите наистина качествено обслужване както в нашата база, така и на адрес.


Гаранция за направения монтаж

Гаранция за направения монтаж

И за да не сме голословни, ние даваме и гаранция на монтажа на стъклото, като тя започва от 6 месеца. Така Ви гарантираме, че няма да имате протичане при нормална експлоатация на мотокара. При договореност, може да предоставим и повече.

Намерете правилното стъкло за вашия автомобил.

Направете запитване за стъкла!