Търсите подходящо стъкло?

Стъкла за яхти, кораби и друга плавателна техника

С малко морски бриз и вкус на екзотика, ние от Униглас ЕООД правим монтаж и на стъкла за кораби, яхти, баржи и други плавателни съдове. С нас сте в сигурни води и можете да се насладите на пътуването.

Стъкла за кораби

Монтаж за стъкла за яхти

Яхтите са рядкост по нашите географски ширини, но въпреки това е хубаво човек да знае, че има доверен партньор за необходимия монтаж, при счупване на стъкло, например.

Качествен монтаж на стъкла за яхти, кораби и др.

Качествен монтаж на стъкла за яхти, кораби и др.

Яхтата Ви носи спокойствието и уюта, който заслужавате. Затова е хубаво да знаете, че може да ни потърсите при необходимост. Правим специални решения за всеки тип яхта, независимо дали е ветроходна или моторна. Сред модели, които сме ремонтирали са Bavaria, Broad Blue Catamaran и Зефир.


Монтаж на стъкла за яхти и кораби на място

Монтаж на стъкла за яхти и кораби на място

Както сигурно вече сте се досетили, ние изпращаме екип на място, за да се запознае с Вашата яхта и да предложи инженерно решение за изработката и монтажа на стъкло. Ако решите да я докарате в наша база все пак е хубаво да ни предупредите:)


Гаранция за монтажа

Гаранция за монтажа

За монтажа на стъкло за яхта даваме стандартна гаранция от 6 месеца. Все пак ако е необходимо и при договорка може да направим и изключение. За нас е важно, Вие да сте доволни и сме готови да съдействаме.

Намерете правилното стъкло за вашия автомобил.

Направете запитване за стъкла!