Търсите подходящо стъкло?

Автобусни стъкла

Автобусни стъкла за разнообразни марки автобуси и модели. Възможност за изработка на автобусни стъкла по шаблон. Рециклиране на автобусни стъклопакети.


Качествени автобусни стъкла от доказана фирма.

Униглас ЕООД е професионално ориентирана в изработката на стъклопакети за автобуси. Освен професионално направен стъклопакет на добри цени, Вие може да получите и рециклиране на съществуващ стъклопакет. Ние правим всичко по силите си да възстановим автобусния Ви стъклопакет и да спестите пари от изработката на нов стъклопакет. В наше лице имате денонощен партньор и целогодишна поддръжка.

Гордо можем да заявим, че сме една от малкото фирми, която може да извършва безупречни монтажи на автобусни стъкла от всякакъв вид, както в нашата складова база, така и в автобусните Ви бази. В това ни твърдение сме убедени тъй като не са малко автобусните фирми останали доволни от нашите монтажи - бързина и качество на работа.

Униглас ЕООД може да Ви предложи едни от най-добрите и като качество, и като цени автобусни стъкла.

Ние можем да намерим решение за Вашия автобус независимо дали е стандартен монтаж или имате нужда от повечко въображение. В наше лице Вие намирате един страхотен партньор за Вашия бизнес, който винаги ще се отзове! Ние ще изпратим наш специалист, който ще се запознае с Вашия случай, тъй като всеки автобус е уникален сам по себе си. Това е гаранция, че няма да изпуснем дори и най-малкия детайл в нашата съвместна работа.

Заповядайте при нас!

Автобусни стъкла за Сетра

Автобусни стъкла за Сетра

Автобусите сетра са едни от най- разпространените в бранша и ние от Униглас добре съзнаваме, че имате нужда от поддръжката им, за да можете спокойно да извършвате превози с тях.

Автобусни стъкла за Ман

Автобусни стъкла за Ман

Униглас ЕООД е фирма отдадена на идеята да извършва необходимите ремонти на стъклопакети, за да можете Вие да сте спокойни при превозването на пътници с Вашия автобус Ман.


Автобусни стъкла за Неоплан

Автобусни стъкла за Неоплан

Ние сме спициализирани в монтажа, демонтажа и ремонта на стъклопакети за автобусите с марка Неоплан. Всеки наш професионалист е добре запознат с тях и спецификата при монтажа на стъкла.

Автобусни стъкла за Мерцедес

Автобусни стъкла за Мерцедес

Униглас ЕООД предлага стъклопакети, предн, задни стъкла за автобуси с марката мерцедес. Ние сме професионалисти при монтажа и демонтажа на стъклопакети. Доверете се на професионализма ни!


Автобусни стъкла за Исузу

Автобусни стъкла за Исузу

Униглас ЕООД е Вашият партньор за марката автобуси Исузу. Всеки един от нас е специално обучен да прави монтаж и демонтаж на стъклопакетите от автобусите. Разбираме нуждите Ви и се отзоваваме.

Автобусни стъкла за Икарус

Автобусни стъкла за Икарус

Униглас ЕООД е специализирана фирма за монтаж и демонтаж на автобусни стъкла за Икарус. Тези автобуси са по- стари и имат нужда понякога от специфични инженерни решения за монтажа.


Автобусни стъкла за Кента

Автобусни стъкла за Кента

Униглас ЕООД е фирмата, която ще напарви необходимото инженерно решение за Вашия автобус Кента. Тези автобуси също се характеризират с определени специфики при монтажа на стъкла.

Автобусни стъкла за ВМС

Автобусни стъкла за ВМС

Автобусите с марката BMC и монтажа на стъклопакети за тях е наша специализация. Униглас ЕООД ще извърши необходимия монтаж за Вашия автобус. От нас може да закупите нов стъклопакет, а също и рециклиране.


Автобусни стъкла за Бова

Автобусни стъкла за Бова

Униглас ЕООД е специализирана в монтажа на стъкла за Бова. От нас може да закупите нов стъклопакет или да предпочетете рециклиране на Вашия стъклопакет. Работим с най- доброто за Вас.

Автобусни стъкла за Кароса

Автобусни стъкла за Кароса

Униглас ЕООД има екип способен да се справи отлично с демонтажа на Вашия стъклопакет, рециклирането му или монтирането на чисто нов стъклопакет, който ще Ви осигурим на достъпна цена.


Автобусни стъкла за Ванхоол

Автобусни стъкла за Ванхоол

Униглас ЕООД е специализирана в монтирането на стъклопакети за автобуси Ванхоол. Също така може да си закупите както стъклопакет от нас, така и монтажа му. Доверете се на опита ни.

Автобусни стъкла за Кинг Лонг

Автобусни стъкла за Кинг Лонг

С над 20 години стаж в сферата на монтажа и демонтажа на автостъкла, нашият екип е готов да посрещне Вашия автобус Кинг Лонг и да направи всичко, за да се сдобиете с първокачествен стъклопакет.


Автобусни стъкла за Чавдар

Автобусни стъкла за Чавдар

Униглас ЕООД предлага и стъклопакети за автобусите Чавдар. Тези автобуси са изключително сантиментални за нас, тъйй като в самото начало на бизнеса ни, далеч в 90те години, те бяха основата.

Автобусни стъкла за Иризар

Автобусни стъкла за Иризар

Униглас ЕООД се гордее със своя екип и специализацията му в областта на монтажа и демонтажа на автостъкла за автобуси с марката Иризар. Ние сме работещия партньор за Вашия автобус и бизнес.

Намерете правилното стъкло за вашия автомобил.

Направете запитване за стъкла!