Търсите подходящо стъкло?

Автобусни стъкла за BMC, стъклопакет, рециклиране

В Униглас ЕООД, Вие може да закупите челни, задни и странични автобусни стъкла за ВМС. Сред моделите, за които може да намерите автобусни стъкла са:

  • ВМС Белде
  • ВМС Пробус 220
  • ВМС Пробус и др

Автобусни стъкла за ВМС

Поради вариацията на вносните цени на автобусните стъкла, с които работим не е възможно да представим крайните цени на съответните автобусни стъкла.

За да получите актуална цена, използвайте формата за запитване или телефоните за връзка с нас и ние ще се отзовем възможно най-бързо.

Ако Вашият модел ВМС не е сред изброените по-горе, не означава, че не е наличен. Обадете се и ние ще направим и невъзможното, за да Ви го осигурим!

Фирма Униглас ЕООД има екип от тясни специалисти по автобусните стъкла, което е гаранция за качество вече 15 години на българския пазар. Фирмата се гордее със стотици извършени монтажи и демонтажи на автобусни стъкла. Ние ще направим наистина професионален монтаж.

Монтаж на автобусни стъкла за ВМС с гаранция

Монтаж на автобусни стъкла за ВМС с гаранция

Униглас ЕООД извършва монтаж на автостъкла за автобуси ВМС, като предоставя и гаранция за работата, която е извършил. Всеки наш клиент е удовлетворен от услугата, която получава.


Възможност за рециклиране на стъклопакет

Възможност за рециклиране на стъклопакет

Фирмата извършва изработка на стъклопакети за автобусите ВМС. Освен това като наш клиент Вие може да се възползвате от възможността за рециклиране на стъклопакет на Вашия автобус.


Възможност за монтаж на адрес

Възможност за монтаж на адрес

Униглас ЕООД предоставя и възможност за монтаж на адрес, посочен от Вас. За целта ние подхождаме с необходимия професионализъм и в комбинация с дългия ни опит, успяваме да се справим по най- добрия начин.


Презалепване на стикери

Презалепване на стикери

Допълнителна услуга, която предлагаме на клиентите си е възможността да се възползват от презалепване на стикери. Стикерите са задължителни за всеки автобус, движещ се по републиканската пътна мрежа.

Намерете правилното стъкло за вашия автомобил.

Направете запитване за стъкла!