Търсите подходящо стъкло?

Автобусни стъкла за Бова, стъклопакет, рециклиране

В Униглас ЕООД, Вие може да закупите челни, задни и странични автобусни стъкла за Бова. Сред моделите, за които може да намерите автобусни стъкла са:

  • Бова
  • Бова Футура FLM
  • Бова Футура FHD и др

Автобусни стъкла за БоваАко искате да получите актуална цена, използвайте формата за запитване или телефоните за връзка с нас и ние ще се отзовем възможно най-бързо.

 

Ако Вашият модел Бова не е сред изброените по-горе, не означава, че не е наличен. Обадете се и ние ще направим и невъзможното, за да Ви го осигурим!

Фирма Униглас ЕООД има екип от тясни специалисти по автобусните стъкла, което е гаранция за качество вече 15 години на българския пазар. Фирмата се гордее със стотици извършени монтажи и демонтажи на автобусни стъкла. Ние ще направим наистина професионален монтаж.

Монтаж на автобусни стъкла за Бова с гаранция

Монтаж на автобусни стъкла за Бова с гаранция

Униглас ЕООД извършва монтаж на автостъкла за автобуси Бова. Всеки монтаж на стъклопакет, независимо дали е нов или рециклиран е съпроводен с гаранция за извършената работа.


Възможност за рециклиране на стъклопакет

Възможност за рециклиране на стъклопакет

Униглас ЕООД е професионално развита фирма в изработката на стъклопакети за автобуси и в частност за Бова. Освен това ще направим и всичко възможно за възстановяване на стария стъклопакет, ако желаете.


Възможност за монтаж на адрес

Възможност за монтаж на адрес

Извършването на монтаж на стъклопакет на автобус Бова в сервизна база е сложна дейност, а още по- сложна е тя при монтаж на адрес посочен от клиента. Ние, обаче сме професионалисти и ще го направим.


Презалепване на стикери

Презалепване на стикери

Като добавена стойност към това, което предлагаме като услуги и въпреки че не са малко, ние искаме да сме Ви полезни на 100%. Такъв е случая с презалепването на стикери от старото Ви стъкло на новото.

Намерете правилното стъкло за вашия автомобил.

Направете запитване за стъкла!