Търсите подходящо стъкло?

Автобусни стъкла за Чавдар, стъклопакет, рециклиране

В Униглас ЕООД, Вие може да закупите челни, задни и странични автобусни стъкла за Чавдар. Сред моделите, за които може да намерите автобусни стъкла са:

  • Чавдар
  • Чавдар 1420 и др.

Автобусни стъкла за Чавдар

Динамиката в цените на стъклата е голяма и затова не може да поставим цени на сайта за автобуси Чавдар.

И все пак, не се крият, затова ще получите актуална цена, възможно най- бързо след като се свържете с нас.

Ако Вашият модел Чавдар не е сред изброените по-горе, не означава, че не е наличен. Обадете се и ние ще направим и невъзможното, за да Ви го осигурим!

Фирма Униглас ЕООД има екип от тясни специалисти по автобусните стъкла, което е гаранция за качество вече 15 години на българския пазар. Фирмата се гордее със стотици извършени монтажи и демонтажи на автобусни стъкла. Ние ще направим наистина професионален монтаж.

Монтаж на автобусни стъкла за Чавдар с гаранция

Монтаж на автобусни стъкла за Чавдар с гаранция

Униглас ЕООД ще предложи на своите клиенти с автобуси Чавдар безупречен монтаж. Тъй като държим на работата си и искаме клинетите ни да са защитени, издаваме и съответната гаранция за монтажа.


Възможност за рециклиране на стъклопакет

Възможност за рециклиране на стъклопакет

Фирмата може да рециклира настоящия Ви стъклопакет или да Ви предложи напълно нов. Решението си е Ваше. Важно е за нас да знаете, че имате избор и ако искате да спестите пари за нов стъклопакет, може да ни потърсите.


Възможност за монтаж на адрес

Възможност за монтаж на адрес

Като разполагаме с дългогодишния си опит и специализиран екип, ние може да предложим и монтаж на адрес, който Вие посочите. В много ситуации се изисква и снемане на шаблон за автобусите Чавдар, но ние ще се справим.


Презалепване на стикери

Презалепване на стикери

Фирмата и екипа ни сме отдадени на мисията да служим на клиента и да намираме решение във всяка ситуация. Затова след като веднъж ни помолиха да презалепим стикерите от предното стъкло на автобус, ние го предложихме като услуга.

Намерете правилното стъкло за вашия автомобил.

Направете запитване за стъкла!