Търсите подходящо стъкло?

Автобусни стъкла за Кароса, стъклопакет, рециклиране

В Униглас ЕООД, Вие може да закупите челни, задни и странични автобусни стъкла за Кароса.


Generic placeholder image

Цените на стъклата за автобусите Кароса са много динамични, тъй като са вносни. Затова и не бихме искали да Ви заблуждаваме с тях.

При желание да получите актуална цена, използвайте формата за запитване или телефоните за връзка с нас и ние ще се отзовем възможно най-бързо.

Ако Вашият модел Кароса не е сред изброените по-горе, не означава, че не е наличен. Обадете се и ние ще направим и невъзможното, за да Ви го осигурим!

Фирма Униглас ЕООД има екип от тясни специалисти по автобусните стъкла, което е гаранция за качество вече 15 години на българския пазар. Фирмата се гордее със стотици извършени монтажи и демонтажи на автобусни стъкла. Ние ще направим наистина професионален монтаж.

Generic placeholder image

Монтаж на автобусни стъкла за Кароса с гаранция

Униглас ЕООД извършва монтаж на стъклопакети за автобусите Кароса. С тях Вие ще сте спокойни, че можете да се движите спокойно. За монатжа не се тревожете, тъй като ще дадем гаранция.


Generic placeholder image

Възможност за рециклиране на стъклопакет

Фирмата освен, че може да монтира даден стъклопакет на автобуса Ви, предлага и възможност за рециклиране на стария Ви стъклопакет. По тозиначин, ако е успешна манипулацията, Вие ще спестите пари.


Generic placeholder image

Възможност за монтаж на адрес

С цел да не Ви се нарушава нормалния ритъм на работа и превоз на пътниците, ние от Униглас ЕООД може да извършим монтаж и на посочен от Вас адрес. За целта ще изпратим обучен екип от можещи специалисти.


Generic placeholder image

Презалепване на стикери

Друга услуга, която ще Ви спести пари е презалепването на стикерите от старото Ви стъкло на новото. Ние от Униглас ЕООД съзнаваме това и се стремим да го напарвим възможно и за Вашето стъкло.

Намерете правилното стъкло за вашия автомобил.

Направете запитване за стъкла!