Търсите подходящо стъкло?

Автобусни стъкла за Кента, стъклопакет, рециклиране

В Униглас ЕООД, Вие може да закупите челни, задни и странични автобусни стъкла за Кента. Сред моделите, за които може да намерите автобусни стъкла са:

  • Кента
  • Кента 11М3
  • Кента М24 и др

Автобусни стъкла за Кента

Стъклата за автобусите Кента са вносни и поради това цените варират и не можем да сме напълно точни с тях в момента.

За да получите актуална цена, използвайте формата за запитване или телефоните за връзка с нас и ние ще се отзовем възможно най-бързо.

Ако Вашият модел Кента не е сред изброените по-горе, не означава, че не е наличен. Обадете се и ние ще направим и невъзможното, за да Ви го осигурим!

Фирма Униглас ЕООД има екип от тясни специалисти по автобусните стъкла, което е гаранция за качество вече 15 години на българския пазар. Фирмата се гордее със стотици извършени монтажи и демонтажи на автобусни стъкла. Ние ще направим наистина професионален монтаж.

Монтаж на автобусни стъкла за Кента с гаранция

Монтаж на автобусни стъкла за Кента с гаранция

Униглас ЕООД базирайки се на дългогодишния си опит, добре разбира нуждата от сигурност и спокойствие на пътя. Затова при монтажа на стъкла за автобуси, ние предоставяме гаранция.


Възможност за рециклиране на стъклопакет

Възможност за рециклиране на стъклопакет

При рециклирането на стъклопакет за Вашия автобус Кента, ние правим всичко възможно, за да отложим необходимостта от закупуване на нов  стъклопакет. Всеки стъклопакет се рециклира внимателно.


Възможност за монтаж на адрес

Възможност за монтаж на адрес

Униглас ЕООД има възможност да извърши и монтаж на посочен от Вас адрес на стъклопакет за Вашия автобус Кента. Това е възможно поради богатия ни опит и инжерен подход при всеки монтаж.


Презалепване на стикери

Презалепване на стикери

Друга услуга, която предлагаме е възможността за презалепване на стикерите от старото стъкло на новото. Стикерите са задължителни и ако не е възможно да се презалепят, ще трябва да си ги закупите. Ние опитваме да стестим парите Ви.

Намерете правилното стъкло за вашия автомобил.

Направете запитване за стъкла!