Търсите подходящо стъкло?

Стъкла за бита

Интериорни стъкла, които да паснат на Вашия дом. Стъкла за дома и бита, които са от полза за ежедневието, като паравани за баня, етажерки, витринни врати, стъкла за врати на фурна и др.


Стъкла за всеки дом, къща, вила, апартамент

Униглас ЕООД е специализирана фирма за изработката и монтажа на стъкла за бита. Бита и индустрията винаги имат нужда от стъклени предмети и приспособления, затова и нашата фирма е насочена към задоволяване на тази нужда. Чрез нас Вие може да сте спокойни, че каквото и да Ви е необходимо ще можете да го получите при нас и да сте сигурни в качеството на изработката и монтажа. Затова Униглас ЕООД дава гаранция на своите клиенти за всеки монтаж, който правим.

С дългогодишният опит на екипа ни, ние в Униглас ЕООД можем да направим - дори най-трудно осъществимите проекти - реалност. Не са един и двама доволните клиенти от инженерните решения, които сме намирали за тях през годините. Затова свидетелства и дългогодишната ни практика, която е гаранция за качеството на работа в нашата фирма.

Паравани за баня

Параванът за баня може да бъде изработен в нестандартни форми, с отвори или без отвори. Изработката на параван за баня става по проект, индивидуално за банята Ви.

ЕТАЖЕРКИ

Стъклените етажерки могат да се изработят с много разнообразни и стилни форми, които да паснат на обзавеждането на стаята и цветовата схема. Изработка на етажерка.


ВИТРИННИ ВРАТИ

Изработваме витринни врати от висококачествено закалено стъкло, подходящо за  магазин, офис, шоуруум и др. Можем да изработим витринна врата по проект. 

Renault

СТЪКЛА ЗА ВРАТИ НА ФУРНИ

Стъкло за фурна от висококачествено термично стъкло, което е издръжливо на температурни промени и високата температура на нагряване на фурната. Изработка на стъкла за врата на фурна по проект.


BMW

МАСИЧКИ и стъкла

Ние сме експерти в изработката, монтажа и демонтажа на цели маси или стъкла за маси, които може да са както стандартни, така и нестандартни. Изработка на маса и стъкло за маса.

Opel

СТЪКЛЕНИ Панели за ПАРАПЕТИ

При изработката на стъклени панели за парапети на стълбището и терасите целим както да предпазват, така и да украсяват сградата, къщата, двора. Изработка на стъклени панели за парапети.


Volkswagen

НАВЕСИ, КОЗИРКИ И ПОКРИВИ

Изработваме навеси от закалени стъкла, които да не се чупят лесно и в същото време да са достатъчно добре направени и украсени, така че да са продължение на естествения вид и дух на сградата, къщата, двора.
Изработка на навес, козирка или покрив.

Fiat

Стъкла за ХЛАДИЛНИ ВИТРИНИ

Стъклата, които изработваме може да бъдат направени от различни размери и с различна форма, в зависимост от стъклото за хладилна витрина, което Ви е необходимо. Ние изработваме стъкло за хладилна витрина, което ще работи.

Намерете правилното стъкло за вашия автомобил.

Направете запитване за стъкла!