Търсите подходящо стъкло?

Стъклени етажерки

Стъклени етажерки

Защо да изберем стъклена етажерка?

Стандартните етажерки, каквито са познати на повечето хора заемат ценно място, обемисти са и заемат повече място, отколкото ако монтирате етажерка от стъклени плоскости на стена, укрепена с подпори.

Можете да изберете точно колко място да заемат стъклените плоскости на етажерката, дали да има специфични форми или отвори.

Стъклените етажерки са много по-стилни и функционални от стандартните, тъй като могат да се изработят много разнообразни и стилни форми, които да паснат на обзавеждането на стаята и цветовата схема.

Здравината не е проблем, тъй като използваме подсилено стъкло, което издържа във времето. Стъклените етажерки се закачат подобно на картина и помагат да използвате пространството по-рационално. Можете да поръчате етажерка със стъкла, които са оцветени съобразно помещението.

Ето основните предимства:

  • Заема по-малко място и отваря повече пространство
  • Много по-стилна и пасва на цветовата схема на помещението
  • Издръжлива и лесна за монтаж, с подходящи размери

Богат избор от цветове и матиране стъклените рафтчета

Вие имате възможност за избор на цвят на стъклото, с което ще бъде изработен Вашият параван за баня.
Цветовата гама за паравани за баня може да включва: бяло, зелено, синьо, сиво, бронзе, мат и други.

Възможности за различни форми за рафтовете на етажерката

Етажерката и рафтчетата могат да бъдат в различна форма - както правилна форма, така и неправилна форма (прави или огънати). Вие имате възможност за избор на цвят на стъклото, с което ще бъде изработена Вашата етажерка.

Голяма свобода за дебелина и отвориза рафтовете на етажерката

Рафтовете на етажерката също така могат да бъдат с различна дебелина на стъклото, с различни възможности за форми. Освен това Вие може да поискате и изпълнение на отвори за Вашата етажерка.

Намерете правилното стъкло за вашия автомобил.

Направете запитване за стъкла!