Търсите подходящо стъкло?

Паравани за баня

Паравани за баня

Паравани за баня по проект

Параванът за баня е изключително полезно писпособление във всяка баня, когато желаете да ограничите влагата в банята до определено пространство. Параванът за баня помага да окомплектовате банята си приветливо и предпазва допълнителни елементи, като тоалетна чиния, меко килимче, огледала, шкафове и други от пръски и оводняване. В същото време влагата в помещението ще се ограничи до мястото за къпане и така ще запазите за по- дълго време Вашата баня от мухъл и други неприятни последствия от влагата.

Параванът за банята може да бъде и допълнително украшение, което да доставя удоволствие на всеки влязъл във Вашата баня. Параванът за баня може да бъде изработен в нестандартни форми, с отвори или без отвори, а също така параванът за баня може да бъде изработен от различни цветове и допълнително да го украсите чрез техника за рисуване на стъкло.

Параваните за баня, които ние изработваме:

  • Пасват 100% на Вашата баня, тъй като вземаме размерите от Вас
  • Се изработват в подходящ за вашата баня цвят
  • Се изработват в подходяща форма и детайли, за да допълнят банята ви.

Богат избор от цветове и матиране
за паравани за баня

Вие имате възможност за избор на цвят на стъклото, с което ще бъде изработен Вашият параван за баня.
Цветовата гама за паравани за баня може да включва: бяло, зелено, синьо, сиво, бронзе, мат и други.

Възможности за различни форми
за паравани за баня

Паравани за баня в различна форма, която може да бъде както правилна форма, така и неправилна форма (прави или огънати). Вие имате възможност за избор на цвят на стъклото, с което ще бъде изработен Вашият параван за баня.

Голяма свобода за дебелина и отвори
за паравани за баня

Параваните за баня също така могат да бъдат с различна дебелина на стъклото, с различни възможности за форми. Освен това Вие може да поискате и изпълнение на отвори във Вашия параван за баня.

Намерете правилното стъкло за вашия автомобил.

Направете запитване за стъкла!