Търсите подходящо стъкло?

Стъклени навеси и козирки

Стъклени навеси и козирки

Стъклени навеси и козирки

Навеса има по- важна функция от това да украсява. Неговата роля е да пази от пряка слънчева светлина и от валежи, както и от падането на нежелани предмети върху поднавесното пространство. Затова и навеса, и козирката трябва да са изработени от закалени стъкла, които да не се чупят лесно и в същото време да са достатъчно добре направени и украсени, така че да са продължение на естествения вид и дух на сградта, къщата, двора.

 

Персонален подход при изработката

Униглас ЕООД е специализирана фирма за изработка на стъклени навеси и козирки по задание на клиента. Ние правим оглед на място, за да преценим как най- добре да пристъпим към изработката на козирката или навеса и какво стъкло с каква форма да се изработи за него. Ако е необходимо правим и отвори в навеса или козирката според желанието на клиента.

Необходимо е да ни потърсите и ние ще изпратим екип да  огледа обекта, да Ви даде професионални съвети какво и как да се направи и изработи, така че да се постигне желания ефект и желаната украса.

Персонален подход при изработката

 

Смяна на счупени стъкла на навеси и парапети

Смяна на счупени стъкла на навеси и парапети

Можем да извършим смяна на счупени стъкла на навеси или повредени стъклени панели за Вашия парапет. Навесите, въпреки че са направени от якостни/закалени стъкла и при тях се случва счупване. Колкото и рядко да е това, винаги е добре да имате подходящата фирма с нужния опит и желание да Ви помогне в такава ситуация. Униглас ЕООД е специализирана в изработката на закалени стъкла и в частност стъкла за навеси и парапети. Навесът трябва да е закрепен с необходимите съоръжения, така че да се гарантира сигурността в поднавесното пространство. Униглас ЕООД много добре осъзнава това и работи всекидневно в подобряване на своята услуга, за което свидетелстват редица наши клиенти.

 

Гаранция за доброто изпълнение

Униглас ЕООД гарантира за качественото изпълнение на своите проекти по изработката на стъклата за навеси и парапети. Като фирма изцяло ориентирана към решаване на Вашите проблеми, ние винаги гарантираме услугите си, така че Вие нашите клиенти да сте доволни от получената услуга. Гаранцията на стъклото за навеса или парапета и гаранцията за монтажните работи се състои в следното:

Гаранция за доброто изпълнение

Намерете правилното стъкло за вашия автомобил.

Направете запитване за стъкла!