Търсите подходящо стъкло?

Закалени стъкла за витрина

Стъкла за витрини с високо качество

Стъкла за витрини с високо качество

Униглас ЕООД е специализирана фирма за доставка и монтаж на стъкла за витрина на магазин, офис, шоуруум или др. Стъклата за витрина са добре закалени и по този начин се гарантира устойчивост, здравина и дълголетие. Разбира се и те са стъкла като останалите и се чупят, но стъклата за витрина обикновено са по- трудно чупливи и по този начин се предпочитат от магазините, тип стъклена витрина. Ние използваме висококачествено закалено стъкло, за да гарантираме удовлетвореността от продуктите ни. Ако търсите стъкла за витрина с високо качество, можете да се обърнете към нас.

 

Персонален подход при изработката

Нашият екип е специализиран в изработката на стъкла за витрина, като първо ще Ви посетим на място за да разберем по- добре Вашата нужда и да вземем достатъчно надеждни мерки, а ако е необходимо и да направим шаблон за изработката на желаното стъкло. Стъклата за витрина не са трудност, която трябва Ви отказва да ги поставяте на желаното място, а просто е необходимо да се обърнете към фирма с традиции и опит в качествената изработка на стъкла, монтажа им и правилната им експлоатация.

Персонален подход при изработката

 

Стъкло за витринна врата

Стъкло за витринна врата

Освен това стъклата за витрина могат да се използват и за поставянето им като врата. Поставят се необходимите механизми на тях - панти - и получаваме прозрачна врата, която е достатъчно издръжлива за нормалната и експлоатация. Едно от предимствата на такава стъклена врата е възможността да влиза светлина във Вашия магазин, офис или шоуруум и по- лесния достъп на човек до Вашия обект.

 

Защитени витрини

Закалените стъкла могат да бъдат използвани както за витрина на магазина, така и за витрина на специално място, където желаете да поставите предмет, който да е видим за околните, но всъщото време да е защитен от посегателства - витринни саркофази.

Защитени витрини

Намерете правилното стъкло за вашия автомобил.

Направете запитване за стъкла!